w wieku 18 lat pojawily mi sie zakola , zauwazylem je gdy poszlem do fryzjera i obcialem sie na 6mm bylo to w lipcu 2010 roku
na poczatku nie wiedzialem o co chodzi i nie zwracalem na to wiekszej uwagi , po jakims czasie nie wiem nawet czy sie powiekszyly czy sa takie same do teraz, zaczol mnie ten problem denerwowac wiec kupilem sobie jakis tam szampon DERMENA zrobilem sobie miesiac kuracji ale nic nie pomoglo wiec poszlem do dermatologa a dokladniej w czerwcu 2011 roku
dermatolog powiedzial mi ze to lysienie androgenowe bla bla bla zalecil mi tabletki PROPECIA zebym bral do Czerwca 2012 roku codziennie jedna a potem co drugi miesiac opakowanie, biore te tabletki leci juz 5 miesiac i nie zauwazylem jakiejs wiekszej poprawy a w sumie raczej jest tak jak bylo , ale pytanie brzmi teraz takie
mam na tych zakolach meszek i jestem ciekaw czy odrosna jeszcze takie geste jak byly poniewaz widac lekki przeswit i dziwnie to wyglada :/
jak myslicie da rade jeszcze odzyskac te geste wlosy na tych zakolach ? bo w sumie wlosow nie brakuje a gestosci ze tak to nazwe

z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam